لولههای فولادی تنوع گوناگونی دارند و به بازار عرضه میشوند. در ادامه به صورت مختصر با انواع لوله فولادی آشنا خواهیم شد:
- لوله مانیسمان: یکی از مقاومترین لولههای فولادی بدون درز است، که استحکام و کیفیت بسیار بالایی دارد.
- لوله مبلی: لوله مبلی را برخی با نام لوله روغنی میشناسند، که یکی از سبکترین نوع لولههای فولادی است. به دلیل کیفیت و استحکام بالای این لوله از آن در ساخت مبلمان، صندلی و ... استفاده میشود.
- لوله گازی: لوله گازی در انواع توکار و یا روکار تولید و عرضه میشوند و در انتقال و جابجایی گازها کاربرد دارند.
- لوله جدار چاه: برای استخراج سیالات و جلوگیری از خراب شدن چاه مورد استفاده قرار میگیرد.
- لوله داربستی: لوله داربستی در دو نوع سبک و سنگین به بازار عرضه میشود.
برای دسترسی به نقاط مختلف ساختمان و اجرای عملیات ساختمانی، ساخت داربستهای فلزی و استوارسازی داربستها ضروری است. برای ساخت داربستهای فلزی نیاز به لوله داربست داریم و این امر موجب اهمیت قیمت لولههای داربستی میشود. لولههای داربستی در دو نوع سنگین و سبک در بازار موجود هستند. در این مقاله عوامل تاثیرگذار بر قیمت لوله داربستی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. برای خرید لوله داربست، میتوانید به صورت حضوری یا آنلاین اقدام کنید. خرید آنلاین این امکان را به شما میدهد تا از قیمتهای مختلف فروشگاههای مختلف مطلع شوید و بهترین قیمت را پیدا کنید.
برند تولید کننده لولههای داربستی
کارخانههای زیادی در داخل و خارج کشور در حال تولید لولههای فولادی هستند. کیفیت و شیوه تولید لوله داربستی در کارخانههای مختلف میتواند متفاوت باشد. به همین دلیل برند تولید کننده لوله داربستی حائز اهمیت میباشد.
نوع لوله داربستی
لولههای داربستی در دو نوع مختلف، لوله درزدار و لوله بدون درز، تولید و عرضه میشوند. لولههای بدون درز کیفیت و استحکام بالاتری دارند و همچنین در روند تولید این نوع لوله هیچگونه جوشکاری ای انجام نمیگیرد. عوامل ذکر شده موجب میشوند تا لولههای داربستی بدون درز نسبت به لولههای داربستی درزدار قیمت بالاتری داشته باشند.
قیمت مواد اولیه
لوله داربستی از فولاد تهیه شده است؛ بدون شک قیمت جهانی فولاد در قیمت روز لوله داربستی تاثیرگذار است. هرگونه افزایش یا کاهش قیمت متریال به کار رفته در تهیه و تولید لوله داربستی میتواند سبب تغییر در قیمت لوله داربستی شود.
- ۰ ۰
- ۰ نظر